Alege un fluture şi descoperă latura ascunsă a personalităţii tale

Fluturii sunt simboluri vii ale frumuseţii şi libertăţii. Mulţi artişti i-au folosit în lucrările lor datorită acestor atribute.

Aceştia simbolizează schimbarea şi rezultatele pozitive care pot apărea. Subconştientul nostru, totuşi, îi percepe în multe feluri diferite. Analizează culorile şi formele lor fără să ne dăm seama ce înseamnă de fapt.

Alege un fluture şi descoperă latura ascunsă a personalităţii tale:

 


1. Eşti sensibil şi cinstit

Dacă ai ales acest fluture, înseamnă că eşti o persoană sensibilă, cinstită şi foarte romantică. Arăţi compasiune faţă de o mulţime de oameni, chiar şi pentru cei pe care nu îi cunoşti, pentru că te pui în mod constant în pielea lor.

Eşti foarte sensibil şi mereu ai grijă de nevoile şi sentimentele altor persoane, atât de mult încât îţi neglijezi propriile sentimente uneori. E în natura ta să ajuţi alte persoane şi te grăbeşti să salvezi pe oricine imediat. Cu toate acestea, trebuie să ai în primul rând grijă de tine, deoarece împărtăşirea sentimentelor tale e un capitol la care nu stai prea bine. Nu pentru că nu doreşti, ci pentru că eşti de părere că astfel îi împovărezi pe ceilalţi. Întotdeauna trebuie să ştii că problemele tale sutn la fel de importante ca şi ale celorlalţi şi ar trebuie să te tratezi la fel de frumos cum o faci cu alţii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod