Kate Winslet, după lansarea filmului Titanic: „Viața mea a fost destul de neplăcută”

Faima nu aduce numai lucruri plăcute. Conform actriței care a devenit celebră datorită rolului din filmul Titanic, "a fi faimos este oribil".

Cu toată notorietatea pe care Titanicul i-a adus-o lui Kate Winslet, există părți din ea de care s-ar fi putut lipsi.

Titanicul i-a transformat pe Kate Winslet și pe Leonardo DiCaprio în superstaruri peste noapte



Winslet avea doar 22 de ani când "Titanic" s-a lansat în 1997 și a devenit un fenomen cultural. A câștigat 11 premii Oscar, inclusiv cel mai bun film și a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, precum și primul care a încasat 1 miliard de dolari la nivel mondial.

Actrița în vârstă de 48 de ani și-a amintit recent de disconfortul creat de faima ei după lansarea celebrului film, Titanic, al lui James Cameron.

"Am simțit că trebuie să arăt într-un anumit fel"

"Am simțit că trebuie să arăt într-un anumit fel sau să fiu un anumit lucru și, pentru că intruziunea mass-media era atât de importantă la acea vreme, viața mea a fost destul de neplăcută", a recunoscut Winslet.

Ea a adăugat: "Jurnaliştii spuneau mereu: "După Titanic, ai fi putut face orice şi, totuşi, ai ales să faci aceste lucruri mărunte"… iar eu eram de genul: "Da, ai pariat că am făcut-o pe viaţă! Pentru că, ghici ce, să fii celebru a fost oribil.""

În ciuda aspectelor neplăcute, Kate a ținut să menționeze că: "Nu este o povară" și că, la vârsta de doar 20 de ani a reușit să își ia un apartament și este recunoascătoare pentru asta.

"[Titanic] continuă să aducă oamenilor enorm de multă bucurie", a continuat ea, glumind, "Singura dată când îmi zic: O, Doamne, ascunde-te, este dacă suntem pe o barcă undeva."

Nu este prima dată când Kate Winslet vorbește despre faima ei după Titanic.

În timpul unui episod din 2021 al podcastului WTF cu Marc Maron, ea și-a amintit că a intrat "în modul de autoprotecție imediat" după rolul ei din Titanic, pentru că s-a simțit "hărțuită" de presă.

Kate Winslet a ales roluri în filme mai mici, deoarece faima adusă de Titanic a fost "oribilă"


Faima ei a fost bruscă și a fost supusă multor presiuni. "De asemenea, am fost supusă multor examinări fizice personale și criticată destul de mult, presa britanică a fost de fapt destul de neplăcută cu mine".

"M-am simțit destul de agresat, să fiu sinceră", a continuat Winslet.

"Îmi amintesc că m-am gândit: Bine, ei bine, asta este oribil și sper să treacă. Și cu siguranță a trecut, dar m-a și făcut să realizez că, dacă asta înseamna să fiu faimoasă, nu eram pregătită să fiu faimoasă, mulțumesc, dar nu, cu siguranță."

 

Sursă: variety/ people/ wikipedia

16 Aprilie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod