Ducesa americană. Cum arăta Meghan Markle când era adolescentă: 7 imagini nemaivăzute din trecutul ei

Meghan Markle purta părul în stil afro în copilărie, iar în adolescență prefera să-l lase lung. Privirea și zâmbetul sunt, însă, neschimbate.

Cu părul negru creț vâlvoi și zâmbind fericită, o fată dintr-o familie americană obișnuită privea spre camera foto în 1992. În ziua în care împlinea 11 ani, Meghan Markle stătea lângă mama ei, Doria, și avea tot viitorul în față. Peste ani, ea a devenit Ducesa Meghan, iar în curând va fi și mamă.

Ziarul britanic Daily Mail a publicat o nouă serie de imagini inedite din trecutul soției Prințului Harry, scoase de unchiul ei vitreg, Joseph Johnson, din albumul de familie.

În poza făcută de ziua ei, Meghan era îmbrăcată cu un tricou roșu și jeanși albaștri și zâmbea alături de mama sa. În alte cadre, ea apare la vârste mai mici, ținând în mână un aparat foto și la plajă, în costum de baie.

Într-o fotografie din adolescență, Meghan zâmbește larg spre camera foto, în timp ce stă în spatele bunicii sale, Jeanette Johnson, cu care ea și mama sa seamănă mult. Jeanette a avut grijă de ea în zilele în care părinții săi, Doria și Thomas, munceau.
Tandrețea și atașamentul ducesei sunt evidente în imaginea în care era adolescentă, ținând mâna pe umărul bunicii sale, a cărei sănătate începuse să dea semne de slăbiciune. În ultimii ani de viață ai bunicii, la sfârșitul anilor '90, Meghan și mama ei conduceau câte trei ore în fiecare două săptămâni ca să o viziteze la casa ei din Fresno, California.

Unchiul ducesei a dat publicității și o imagine din 1993, în care Meghan stătea la masă, cu bunica ei și mânca o felie de tort, de ziua de naștere a vărului ei, Donovan.
Îmbrăcată cu un pulover bej, Meghan avea 12 ani atunci. Unchiul Johnson povestește că Meghan și-a dovedit instinctele materne încă de atunci: "Îi plăcea mult de Donovan. Era mult mai mic ca ea și i-a plăcut că el era bebeluș. Ea l-a crescut. Îl trata ca pe o păpușă vie!".

Fosta actriță apare și într-o fotografie cu mama sa, Doria, și celălalt văr, Shawn, dar și într-o imagine în care era copil, alături de bunica sa.

Daily Mail a publicat în urmă cu o săptămână câteva imagini din copilăria fostei actrițe americane.

Fotografiată chiar de ziua ei, micuța Meghan era un copil adorabil. Cu părul creț și îmbrăcată doar cu o pereche de pantaloni scurți, ea era în centrul atenției, fiind supravegheată cu atenție de mama sa. Într-una dintre imagini, Meghan făcea primii pași, îmbrăcată într-o rochiță fără mâneci, cu dungi multicolore verticale.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod